IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-новите продукти в сферата на киберсигурността

RSA конференцията се превърна в ключово събитие за всички, които се интересуват от новостите в сферата

20:21 | 18.04.18 г.
Най-новите продукти в сферата на киберсигурността

RSA конференцията се превърна в ключово събитие за всички, които се интересуват от новостите в сферата на киберсигурността. Самото име на конференцията (RSA) идва от криптографската система RSA, чието име се образува от първите букви на тримата учени, които са я изобретили: Rivest – Shamir – Adleman.
От Софтуерния университет представят някои от най-интригуващите продукти, които са представени на тазгодишното издание на конференцията:

Cybersecurity Asset Management Platform
Ключови свойства: Този продукт ви дава подробен поглед върху всички устройства във вашата мрежа, използвайки определена „разтегателна“ плъгин система, която събира данни от другите инструменти за сигурността и управлението, които вече сте инсталирали, в т.ч. системи за идентичност и заверка (authentication), NAC, firewalls, сканери за уязвимости, SIEM, EDR и други.

beSOURCE
Ключови свойства: beSOURCE е статично приложение за тестване на сигурността, което цели да образова разработчиците по отношение на проблеми, които то намира. То работи с няколко програмни езика. Настоящата версия е предназначена за индивидуална работа, но плановете предвиждат корпоративни и cloud версии.

HaXM
Ключови свойства: HaXM е симулатор за постоянни заплахи. Тя постоянно атакува вашата мрежа и после докладва какви уязвимости е открила, а за вас остава само да ги отстраните. Може да се използва директно от облак.

Redback
Ключови свойства: Redback  е инструмент за наблюдение на сигурността, който е предназначен към IoT. Той наблюдава вашите internet-of-things устройства (различни автоматизации в дома и офиса) като изпраща сигнали, ако засече опити за пробив или налични ъпдейти за техния софтуер. Сигналите получавате директно на вашия смартфон.

Kenna Application Risk Module
Ключови свойства: Kenna Application Risk Module комбинира информация от статични и динамични тестове на сигурността на приложения. Рисковете се групират по приложения и по уязвимост. Kenna Application Risk Module е част от Kenna Security Platform.

Starlight
Ключови свойства: Създателя Aella Data твърди, че системата за засичане на пробивите Starlight е в състояние да открие пробив в рамките на минути, вместо на дни. Нейната мрежова телеметрия й позволява дори да идентифицира дължината на сесията, както и инструментите с които пробива е извършен.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:15 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още